Vanha Nurmeksentie 34 80710 LEHMO

Puh. 0400 895 858

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koneyhtymä Veljekset Salo Avoin yhtiö
Vanha Nurmeksentie 34
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0864222-7
Puh: 0400 895 858

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Koneyhtymä Veljekset Salo Avoin yhtiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

soita: 0400 895 858

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Luotettava kuljetusliike eri tarpeisiin

Koneyhtymä Veljekset Salo Avoin yhtiö tarjoaa kuljetusliikkeen palvelut eri tarpeisiin luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme joustava kuljetusliike, joka pysyy aina aikataulussa ja tekee työt sovitulla tavalla. Alalla olemme toimineet jo vuodesta 1991.

Meiltä monipuoliset kuljetuspalvelut

Olemme monipuolinen kuljetusliike, joka tekee niin pienet kuin isotkin kuljetukset. Olemme erikoistuneet asfalttiajoon ja vaihtolavakuljetuksiin, joiden lisäksi teemme myös turvekuljetukset, maansiirrot ja muut kuormaukset. Pyydä meiltä suoraan kilpailukykyinen tarjous, niin laskemme sinulle parhaan ratkaisun!

Laadukas kalustomme sopii erinomaisesti kaiken kokoisiin asfalttitöihin ja muihin kuljetuksiin.

  • Vaihtolava-auto (2 kpl)
  • Lavetti (asfalttikoneiden siirtoon)
  • Kasettiauto (asfaltin ajoon)
  • Pyöräkuormaaja (2 kpl)

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuljetuspalveluistamme!